ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

SOFTWARE DEVELOPMENT

Topic-icon Ζητούν από ένοικο πολυκατοικίας στην Τρίπολη να πληρώσει 2.000 € για κοινόχρηστα!

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #82 από mikeconom
23 Δεκεμβρίου 2013

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν αίσθηση της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης... Απίστευτη καταγγελία έφτασε στο kalimera-arkadia.gr, σύμφωνα με την οποία διαχειριστής πολυκατοικίας στην Τρίπολη ζητά από τον μοναδικό ένοικο να καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ για τα κοινόχρηστα, τα οποία αντιστοιχούν σε κοινόχρηστα τριών χρόνων, και συγκεκριμένα για το έτος 2011, 2012 και 2013!
Οι δύο οικογένειες είχαν έρθει πολλές φορές σε διαπληκτισμούς, με τον ενοικιαστή να ζητά κάθε χρόνο να βγαίνουν τα κοινόχρηστα στην ώρα τους ώστε να μην μαζεύονται τόσα πολλά χρήματα.
Ο διαχειριστής δεν το έκανα αυτό, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο ο ένοικος να "ζοριζόταν" να εξοφλήσει το ποσό «μαζεμένο» και ειδικά σε μια εποχή που οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες για μια οικογένεια και ειδικά για μια οικογένεια του μεροκάματου, όπως η συγκεκριμένη.
Αγανακτισμένος ο ένοικος πλέον έχει ξενοικιάσει το διαμέρισμα, μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια διαμονής και έχοντας πληρώσει κανονικά όλα αυτά τα χρόνια ό,τι έπρεπε να έχει πληρώσει, αποφάσισε να αφήσει το συγκεκριμένο ποσό απλήρωτο για πρώτη και τελευταία φορά, λέγοντας στον διαχειριστή ότι "ας βγάζατε τα κοινόχρηστα στην ώρα τους από το 2011 και θα σας τα είχα πληρώσει".
Ο διαχειριστής, τραβάει το σχοινί και θέλει να προσφύγει νομικά για να διεκδικήσει αυτά τα χρήματα.
Τέλος, ο ένοικος ρωτά μέσα από αυτή τη σελίδα αν υπάρχει πολυκατοικία που να βγάζει τα κοινόχρηστά κάθε τρία, δύο ή στην καλύτερη περίπτωση κάθε ένα χρόνο...

πηγη kalimera-arkadia

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.