ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

SOFTWARE DEVELOPMENT

Η εταιρία ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ, έτος ιδρύσεως 1985, πρωτοπόρος στις Κάθετες Εφαρμογές, σε συνεργασία με αξιόλογη ομάδα εταιριών έκδοσης Κοινοχρήστων, εμφανίζει για πρώτη φορά την πιο εξελιγμένη μορφή έκδοση Κοινοχρήστων Πολυκατοικιών ΔΑΠΑΝΗ.ΝΕΤ.

Με πείρα από το 1986 και με την πρώτη εμφάνιση της εφαρμογής ΔΑΠΑΝΗ-dos έκδοσης κοινοχρήστων, έχει καλύψει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Στόχος της εφαρμογής, είναι να απλοποιήσει τη διαδικασία έκδοσης κοινοχρήστων λογαριασμών, την παρακολούθηση της διαχείρισης όπως και την Γραμματειακή υποστήριξη των εργασιών της πολυκατοικίας.

Με την εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας των υπολογιστών, υλοποιήθηκε η εφαρμογή αυτή, η οποία θα λύσει πολλά προβλήματα από την άποψη ευκολίας και λειτουργικότητας της εφαρμογής.

DAPANH APPROVED Επιλέξτε την εταιρία που εκδίδει τα κοινόχρηστα να έχει την πιστοποίηση της εφαρμογής με το σήμα της εικόνας.Dapanh Εκδοση Κοινοχρήστων

Το Dapanh Approved πιστοποιεί ότι η έκδοση των κοινοχρήστων τηρεί τις προδιαγραφές της σωστής έκδοσης εφόσον και όταν τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν είναι σύμφωνα με το καταστατικό και την κατάσταση του μηχανολόγου.